Termeni și condiții

CUM COMAND?

1. Folosind coşul de cumpărături

1. Alegeti produsele pe care doriţi să le comandaţi şi adăugaţi-le la coşul de cumpărături.
2. Urmaţi paşii de finalizare a comenzii.
3. Completaţi datele necesare pentru livrarea produselor.
4. Alegeţi modelitatea de plată.
5. Lansaţi comanda.
6. Pentru confirmarea comenzii, veţi fi contactat telefonic.

2. Prin email

1. Prin trimiterea la adresa office@artana.ro a unui email în care specificaţi codul, numele şi cantitatea produselor dorite şi eventualele comentarii.
2. Deasemenea sunteţi rugat să precizaţi în mesaj datele dumneavoastră de contact (nume, adresă, telefon) pentru a putea fi contactat într-un timp cât mai scurt de colegii noştri de la departamentul de Vânzări.
3. Dupa trimiterea mesajului veţi primi un email de confirmare a primirii solicitării ce va conţine produsele comandate, preţurile acestora, totalul sumei pe care va trebui să o achitaţi în cazul unei comenzi ferme, termenul la care se va putea face livrarea, numele şi numărul de telefon al persoanei responsabile cu comanda dumneavoastră, datele dumneavoastra de contact şi un cod de comandă.
4. Daca toate informaţiile primite vor fi corecte iar dumneavoastră veţi opta pentru o comandă fermă, va trebui să raspundeţi la acest mesaj cu un email de confirmare ferma a comenzii in care veţi preciza „Comanda ferma – sunt de acord cu livrarea”.
5. Coletul va fi trimis în cel mai scurt timp.

CUM PLĂTESC

1. Plată numerar

La ridicarea produselor de către dumneavoastră de la sediul SC Artana – Atelier de Sticlărie SRL.

2. Plată ramburs (la livrare)

Comanda se achită reprezentatntului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Valoarea produselor comandate este specificata pe chitanta şi factura fiscala care însoţesc produsele livrate.

3. Transfer bancar

Metodă de plată pentru persoanele juridice. Persoanele juridice pot achita produsele noastre prin transfer bancar conform facturii primite pe mail. Comanda va fi procesată după ce primim confirmarea plăţii pe email la adresa office@artana.ro sau după ce avem confirmarea plăţii din partea bancii noastre. Plata va trebui efectuată în maxim doua zile lucrătoare – în caz contrar refuzăm comanda considerând că produsele nu mai sunt dorite de către client.

MENŢIUNI SPECIALE

1. Pentru comenzile care depăsesc 1000 de lei şi pentru comenzile speciale, atipice, realizate dupa cerinţele clientului se percepe avans.
2. Nota: Preţul final plătit de client este format din preţul produselor + cheltuieli de transport.
3. Nota: Având în vedere prevederile Legislaţiei din România plăţile efectuate de persoane juridice cu valoare mai mare de 5000 RON, se vor face doar prin virament bancar.
4. Livrarea în ţară se realizează prin interemediul firmelor de curierat.
5. Pentru comenzile ridicate de la punctul de lucru nu se percepe cost suplimentar.
6. TERMENE DE LIVRARE – 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Pentru orice alte nelămuriri vă rugăm să ne contactaţi.